zaterdag, maart 06, 2010

GRENZELOZE HEBZUCHT

Ons ongekozen staatshoofd heeft een paar jaar geleden met van het Nederlandse volk gestolen geld belegd in Aziatische ondernemingen via de J.P. Morgan bank (een uiterst onbetrouwbaar instituut. De koers was op dat moment laag ( dat kwam 'toevallige' mooi uit) en steeg daarna weer sterk (ook zeer 'toevallig') Bea pakte haar winst en 'verdiende' op die manier vele miljoenen.



Nu verkeert ons ongekozen staatshoofd in kringen waar ze van wanten weten, de Bilderberg-groep o.a. Een uiterst dubieus stel lieden die in het geheim allerlei kwalijks beramen. Dat kan ook niet anders want landverrader Bernhard stond aan de wieg van deze beweging. Wat moeten wij met dit tuig dat de Nederlandse Staat belazert, geen cent belasting betaalt en allerlei kosten nog op ons afwentelt en dat terwijl ze miljarden bezitten. Als de sukkels die dit allemaal tolereren nu eens wakker werden en zouden zeggen: mevrouw, het is mooi geweest, u heeft jarenlang op onze kosten een bijzonder luxe leventje geleid maar nu is het genoeg. Wij verzoeken u dringend dit land te verlaten want uw bijdrage tot de instandhouding van de Staat, waarvan u nota bene het ongekozen hoofd bent, is nihil, nul komma niks. Maakt u zich met alle andere uitvreters nu maar snel uit de voeten maar...eerst even afrekenen want dan zal de financiele crisis voor een groot aantal mensen niet zo erg meer zijn.

4 Comments:

Anonymous Alexia den Bastaarde said...

Wat schrijft Gij allemmal erg lelliks over mon pappa et ma kleine koniginnesustertje ! (vergeef U mj mijn malafide nederlans, parce Francais est min native tal). Van min amant kan ik U zeggen dat ik seer ongestelt wor van Uw remarks. Mon pappa wil zig umdrehen in seiner grab ! Heil Bernard !

12:54 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Bastaard, waarschijnlijk ontsproten aan het kwalijke zaad van oplichter, bedrieger, boef, schurk en landverrader Bernhard, u bent wel de allerlaatste die commentaar mag leveren op dit doorwrochter stukje met die lelijke kop van Bea. Lees wat echter geschiedenisboeken, niet die van Fasseur, ga niet te veel naar de hoeren en probeer behoorlijk Nederlands te schrijven.

10:36 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Suces met uw gevecht tegen de windmolens and keep smiling ! Have fun, make love, not war en Heil Bernard !

1:19 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Het is geen gevecht tegen windmolens, onnozele idioot, het is het streven naar democratie.

5:28 p.m.  

Een reactie posten

<< Home