woensdag, februari 17, 2010

ONNODIG GESNEUVELDE JONGE MENSEN

Oorlogsmisdadiger Bush en zijn partner in crime Blair wilden Saddam Hussein weg hebben uit Irak omdat hij een hindernis was op hun weg naar olierijkdommen. Uiteraard was Saddam een boef en moordenaar maar dat doet in dit verhaal nu niet terzake. Er werd dus een list verzonnen: Hij bezat massa-vernietigingswapens. Andere landen moesten overgehaald worden om aan deze "rechtvaardige" strijd deel te nemen. Geconditioneerd als onze politici zijn, en met name die uit gristelijke hoek, werd er door onze hoflakei Balk. instemmend op gereageerd. Hij liet echter achterwege de Kamer de benodigde inlichtingen te verschaffen, hetgeen in de politiek als een hoofdzonde wordt beschouwd. Wonderbaarlijk was het echter dat enige tijd later Jaap de Hoop Scheffer, van dezelfde enge gristelijke CDA-club als Balk, een man die in de 2e Kamer niets anders wist te roepen dan "Waar was je Wim?", toen Wim Kok nog PM was, opeens benoemd werd tot secretaris-generaal van de NAVO. Ik zie hem nog samen met Balk bij Bush binnenkomen, bijna kruipend en likkend. Dat was dus dik voor elkaar. Maar was dit de enige reden om aan de oorlog deel te nemen. Volgens mij niet. Er zijn veelvuldig geheime Bilderberg-conferenties waar een aantal mensen "die er toe doen" geheimzinnige zaken bespreken. Notulen worden er niet gemaakt. Een lijst van deelnemers is op internet te vinden. De instigator van deze conferenties was onze landverrader en boef Bernhard von Lippe, die Hitler tijden WOI nog zijn diensten heeft aangeboden. De deelnemers aan deze conferenties hebben veel belangen overal ter wereld, vooral in de olie. De fam. Bush is daar schatrijk door geworden. Ook ons ongekozen staatshoofd Bea heeft grote belangen in de Shell en andere maatschappijen. Haar aandelentotaal Shell beloopt volgens schattingen meer dan 10%. In Irak waren vele rijke olievelden die kost wat kost in Westerse handen moesten blijven. Dus oorlog, weg Saddam en de concessies waren voor een groot deel voor Shell.




Onze lakei Balk. smelt al als hij voor hare grajesteit staat en durft geen enkel weerwoord op te werpen (denk aan de geheime bijeenkomsten op maandag, ook daarvan geen notulen). Het is de Kamerleden zelfs verboden daar navraag naar te doen. Mevr. von Amsberg zal hem dus ongetwijfeld bevolen hebben om voor de "goede zaak" aan deze oorlog mee te doen. In zijn gristelijke onbenul heeft lul Balk. uiteraard gezegd dat hij gaarne aan de wens van deze mevrouw gevolg wilde geven.
En dus werden er jongens naar Irak gestuurd die daar in feite helemaal niets te zoeken hadden en derhalve voor de miljarden van mevr. von Amsberg het leven hebben gelaten. U denkt in een democratie te leven? Met een beetje kennis van het Grieks weet u dat monarchie alleenheersen betekent en democratie afkomstig is van demos=volk en kratein=heersen. Met alle bemoeienissen van ons ongekozen staatshoofd en de geheimzinnigheid die zij wil betrachten is daar dus geen sprake van. Het is een monarchiale dictatuur. En het beroerde is dat wij in de 2e Kamer slechts lafbekken en angsthazen hebben zitten, die door het volk zijn gekozen maar bij hun ambtsaanvaarding een eed op de "vorst" afleggen.
U weet te weinig van deze gang van zaken, hetgeen komt omdat u zich er nooit in heeft verdiept. Uw belangstelling gaat uit naar de treurbuis terwijl ondertussen de rechtsstaat om zeep wordt geholpen. Als het u niet kan schelen slaapt u dan rustig verder. En kom vooral niet aan met praatjes zoals: Deze familie (het roversnest zoals ik ze gaarne pleeg te noemen) brengt zoveel op voor de Staat (loos gebral, nooit becijferd), een president kost net zoveel, zo niet meer (dom gepraat en bovendien valt er over democratie niet te onderhandelen). Als u hierover niet na wilt denken of er in zich wilt verdiepen (tja, kost wat tijd) dan heb ik weinig vertrouwen in uw intellectuele vermogens.

2 Comments:

Anonymous Koningskind-Zondagskind said...

Lekker puh ! Ik ga weer naar m'n stulpje in Argentinie...

4:12 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ja, en voor de rest de natte na....

9:34 p.m.  

Een reactie posten

<< Home