zaterdag, januari 28, 2006

Vrouwen zonder gevoel

Het is heerlijk om in weelde te leven en geen zorgen te hebben. Je brengt je kinderen in je grote auto naar school (rijdt 1 op 5) en gaat lekker shoppen. Wat zullen we vandaag eens kopen? Je hebt eigenlijk niets nodig, maar shoppen is goed om de verveling te verdrijven. Laatst een prachtige jas gezien:
Hij is niet goedkoop maar manlief heeft een topfunctie en nog 6 commisariaten. Dus waar zouden we ons druk om maken? Waar dit vrouwtje geen weet van heeft (en het interesseert haar ook eigenlijk geen moer) dat dit bont aldus wordt verkregen: Andere dieren worden vergast of verstikt. Soms leven ze nog als ze worden gevild. Pelsdieren worden gedood met een injectie in het hart.Soms leven deze dieren nog 10 minuten voorze een ellendige dood sterven.
Weer andere pelsdieren worden gedood door een anale of vaginale elektrocutie. Dames voor u nu weer uw dure pelsjas aantrekt, zou u dan niet beter een paar minuten kunnen nadenken over al het leed dat om uw schouders hangt?

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik heb laatst nog met mijn vriend voor de open haard liggen wippen op een ijsbeervacht. Heerlijk zacht. Jammer alleen dat het zakie van mijn vriend tussen de kaken van die ijsbeer terecht kwam.

4:17 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Meteen doodmeppen die beesies ! Ze eten al onze vissen op. Ze stinken ook ! Bovendien zijn het schijterds, die hele mooie schone sneeuwvlaktes en ijsschotsen liggen vol met stront ! Nee, het is wel goed zo. Een paar duizend meer of minder maakt niks uit. Ze kunnen je soms met die grote moslim ogen best wel lief aankijken, maar pas maar op want ze kunnen gemeen bijten. Zelfs die kleintjes al !

5:45 p.m.  

Een reactie posten

<< Home