woensdag, december 28, 2005

Jagers - moordenaars deel III

De werkelijkheid is nog altijd gruwelijker dan je fantasie. Het is al vreselijk als je bedenkt wat dieren te lijden hebben in de bio-industrie en de intensieve veehouderij. Maar kijk je op Internet onder het hoofd 'Safari's dan krijg je pas een goed beeld van wat de mens hier op aarde eigenlijk aanricht.
Er zijn talloze 'bureaus' die u de gelegenheid bieden talloze onschuldige, vreedzame dieren dood te schieten. Een giraf bijvoorbeeld voor 2000 dollar. En waarvoor? Dikke, oude, volgevreten, laffe kerels, die geen enkel gevaar lopen, staan daar 'trots' met een geweer in hun poten bij hun buit geposeerd. Met een telescoopgeweer vanaf grote afstand een prachtdier neerschieten. Dat is nog eens mannenwerk!!

Laten we om te beginnen maar eerst in eigen land het dierenleed proberen te verzachten. Jaag alle partijen weg die achter de bio-industrie staan (het CDA het eerst) en de jacht goedkeuren. Laat uw geconditioneerdheid varen: wat kunnen we er aan doen? Neem het initiatief en verjaag deze beulen en moordenaars.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ach man, hou svp eens op met dat gezeik over vermeend dierenleed. Wees een vent en ga fietsen!!!

1:17 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Vermeend dierenleed, Nawijntje! Ik zal jou eens uitzetten op de Veluwe en dan dat zogenaamde prinsie met een jachtgeweer op je afsturen. Je moet wel weten dat ie slecht schiet, dus pas na vijf of zes schoten ben je het haasje. Of wil je liever 36 uur zonder eten en drinken in een bloedhitte naar Italie getransporteerd worden. Of liever ritueel geslacht worden, je keel open en langzaam doodbloeden? Schrijf me maar, dan vraag ik aan Veerman of ie ervoor kan zorgen.

12:58 a.m.  

Een reactie posten

<< Home