woensdag, mei 31, 2006

HET IS BIJNA GEBEURD!!!

Zojuist ontvingen wij het bericht dat er ernstige rellen zijn uitgebroken in Friesland, de provincie die altijd al een buitenbeentje was in het Nederlandse staatsbestel. Na het bekend worden van het feit dat het zogenaamde koningshuis ons 100 miljoen euro per jaar kost (!!!) gingen vele minimumlijders de straat op om hun protest te uiten. Kreten als: Weg met die zakkenvullers! Weg met al die klaplopers! Weg met dat ondemocratische stelsel! waren niet van de lucht.
Velen die. hoewel ze hard werkten, met moeite de eindjes aan elkaar konden knopen, waren diep verontwaardigd dat er zoveel geld naar deze niet door hun gekozen familie ging. Honderd miljoen! Daar kun je heel wat voor doen in het zorgstelsel of in bejaardentehuizen waar de oudjes soms een hele dag in hun vuil moeten zitten en een keer per week verschoond worden. En die familie wil dan ook nog met majesteit en hoogheid worden aangesproken!


Dat er hier en daar honger wordt geleden is meer dan duidelijk en ook dat deze mensen zich in een schandelijke weelde wentelen. Als de vlam verder door Nederland laait, zal er weldra een eind komen aan dit ondemocratisch stelletje en zal er op de barricades voor een echte democratie worden gestreden!

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Uitvreters zijn het! Zakkenvullers! Ik kan me amper een pakkie sjek per dag veroorloven en die lui worden volgestopt en vliegen nog gratis ook naar alle huizen en paleizen die ze overal hebben. En wat doen ze nou helemaal? Een lintje doorknippen? Door hielenlikkers worden ze omringd. Dat het stomme volk niet wakker wordt!

5:23 p.m.  

Een reactie posten

<< Home