dinsdag, december 27, 2011

VOOR HEN DIE HET NOG STEEDS NIET WILLEN GELOVEN

Nadat het huis Oranje-Nassau met Willem III van Oranje op 19 maart 1702 is uitgestorven komt het als erfenis aan de koning van Pruisen. In zijn functie van hertog van Kleef heeft hij ook als leenheer rechten op het graafschap. Op 6 mei 1705 wordt het graafschap verheven tot vorstendom. In 1723 vestigt Pruisen er een regeringszetel. Nadat het graafschap in 1795 is ingelijfd door Frankrijk, voegt het congres van Wenen in 1815 Moers weer bij Pruisen.

Dit is een citaat uit Wikipedia, een betrouwbare site waar geschied-vervalsers zoals Cees Fasseur of Geert Mak niet aan hebben mee gewerkt. U ziet dat het huis van Oranje-Nassau in 1702 is uitgestorven. Op school wordt ons wat anders geleerd. Maar wie zit er dan nu met haar vette derriere op de troon? Tja, een vreemde mevrouw die met haar landverraderlijke familie Nederland nog steeds een poot uitdraait. Geen belasting betaalt. Valse belastingconstructies bedenkt voor haar schele zus Christina en de verdwaasde Irene die tegen bomen praat. Allemaal via obscure belasting paradijsjes. En dat is dan ons ongekozen staatshoofd. Ongezien de tyfus voor dat huichelachtige secreet. Het is jammer dat zij er nog steeds kan zitten met de steun van verdwaasde Nederlanders.



Hier zien we Bernhard en Juliana omringd door familie, tevens nazi aanhangers die de Hitlergroet brengen tijdens het huwelijk van J en B.




Juliana en Bernhard. B. gekleed als fascist tijdens de burgeroorlog in Spanje.



Hier zien we ons ongekozen staatshoofd met de oorlogsmisdadiger Zorreguieta, die tijdens het regime van Videla een belangrijke rol heeft gespeeld in het laten verdwijnen van jonge mensen. Deze boef woont nu op onze kosten in den Haag en is een graag geziene gast bij het secreet dat zich ons staatshoofd noemt.

NEDERLANDERS, HET WORDT TIJD VOOR EEN OPSTAND TEGEN DEZE ONMENSEN!!!!