maandag, oktober 25, 2010

GELOOF IS WONDERSCHOON!!!

Er zijn honderden soorten geloven op de wereld en even zo vele godjes. De mensen hier op aarde slaan elkaar al voor het minste of geringste de hersens in maar daar in de wereld van de godjes lijkt het allemaal koek en ei te zijn. Je hoort nooit eens een bericht dat mohammed de gristelijke god z'n hersens heeft ingeslagen, als ie die tenminste heeft. Nee het is een vreedzaam samenzijn daarboven. Hier ziet u een afspiegeling van wat er boven ons hoofd allemaal gebeurt (nee het is nog geen sinterklaas):



Is dit niet mooi? Is dit niet fraai? Eensgezindheid...denken we. Maar onder al die jurkies sluimert een bruut gemoed. Als je niet precies gelooft wat deze kereltjes je voorschrijven, nou dan hang je:





En om het iedereen als afschrikwekkend voorbeeld goed te laten zien, huur je gewoon een hoge kraan:




Deze meneer, de president van Iran, beschermd door zijn gruwelijke garde, is daar heel goed in:




Maar ook de gristenhonden weten van wanten:






Vierendelen, radbraken, koorknaapjes verkrachten, liegen, bedriegen, allemaal leuke vondsten van de lieden die de 'geestelijke' verzorgers zijn van ontelbare idioten die nog elke zondag op de knietjes gaan.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Geachte meneer, het is inderdaad niet optimaal geregeld allemaal daarboven. Maar de evolutie zal daar ook zijn heilzame werk doen. Aan deze wetmatigheid valt niet te ontkomen. Wij zijn ook van Neandertalers tot onze huidige staat verheven. Dat konden de hoge heren toch mooi niet tegenhouden. Zij zijn wat later aan de beurt, dat is alles. Goede moed toegewenst door de ledleverancier ! Helder licht geeft heldere gedachten !

10:29 p.m.  

Een reactie posten

<< Home