zondag, maart 13, 2011

DE KATHOLIE KERK...EEN CRIMINELE ORGANISATIE

Na alle schandalen in de katholieke kerk word ik door een gevoel van misselijkheid bevangen als ik toevallig op zondag langs een kerkdienst zap en daar zo'n middeleeuwse sinterklaas zie staan prevelen voor een aantal verdwaalde geesten, waarvan volgens mij de meesten aan alzheimer lijden of totaal de weg kwijt zien. Blatend over de heer die zo goed is en het zo goed voor heeft met de wereld. Vraag dat maar eens aan een misbruikt misdienaartje.








of aan de hitler-jugend baas van deze smeerlappen bende:


Als u de kop ziet van deze man, beschuldigd van talloze aanrandingen van onschuldige kinderen:



dan kun je je afvragen of de katholieken wel goed bij hun hoofd zijn om 's zondags nog naar zo'n burcht van ontucht te gaan waar hun kinderen worden misbruikt. Ik heb de RKK een briefje geschreven, dat hieronder staat en op hetzelfde neerkomt. Alleen al de koppen van de gluiperds deed mij besluiten wat tegengas te bieden:

LS.,
Na alle schandalen in de katholieke kerk, en niet alleen in Nederland, zou een 'weldenkend' mens denken dat deze organisatie zich wat minder ostentatief zou manifesteren. De TV-uitzendingen waarbij een priester gekleed in een middeleeuws gewaad de verdwaalde kerkgangers de weg wijst doen mij denken aan een schooltje voor geestelijk gehandicapten. Hoe kan een dergelijke organisatie het hebben over het zielenheil van de 'gelovigen'als de priesters zich op op alle mogelijke manieren als beesten gedragen. Is er dan geen 'bovenbaas' die een oogje in het zeil houdt en bescherming biedt aan deze onschuldige kinderen. Het zou voor de mensheid goed zijn als men al de achterlijke geloofjes van zich af zou schudden. Heel veel onheil is afkomstig van de onverdraagzaamheid van al deze dwalers.

Maar het zal wel water naar de zee dragen zijn. Angstige, onzekere, niet-nadenkende figuren zullen er altijd wel blijven, en of ze zich bij de mafia aansluiten of bij een kerk maakt in feite niet zoveel uit. Het trieste is dat deze idioten menen anderen hun achterlijke ideeen te kunnen opleggen. Neem nu gluiperds en sjoemelaars als Verhagen en Hillen (de rest laat ik maar even buiten beschouwing) dan zou je toch denken zo'n partij nooit meer één stem zou krijgen, maar helaas de mensen leren het nooit. Als de indoctrinatie van jonge kinderen afgeschaft zou worden, schoten we al een heel eind op.
Tot slot nog een paar kenmerkende beelden van deze criminelen:










Nee, dan deze kat die zich van geen geloof wat aantrekt en lekker staat te zingen en te swingen:



en net zoals schrijver dezes tot de conclusie is gekomen dat ELK GELOOF ALLEEN MAAR IN ACHTERKAMERTJES BELEDEN KAN WORDEN.!!!

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

"net zoals schrijver dezes tot de conclusie is gekomen dat ELK GELOOF ALLEEN MAAR IN ACHTERKAMERTJES BELEDEN KAN WORDEN.!!!"

Wat mij betreft mag u daar achter maar het woord vooralsnog invoegen.

9:40 p.m.  

Een reactie posten

<< Home