vrijdag, juli 16, 2010

WEG MET DE MONARCHIE!!!!!

Na de constitutionele staatsgreep van ons "ongekozen" staatshoofd, wordt het nu toch de hoogste tijd om de rovers met een enkele reis naar Argentinie te sturen alwaar zij door de vele nazi's met open armen ontvangen zullen worden. Op het prachtige landgoed de Horsten staan een paar monumentale boerderijen die onze rovershoofdvrouw wil laten slopen. En waarom wil zij dat? Daar moet de oorlogsmisdadiger Zorrequieta met zijn vrouw komen wonen. En wie betaalt dat? U, de belastingbetaler. Worden de achterlijke oranje-aanhangers nu nog niet wakker? Italie staat op zijn kop als de misdadiger Berlusconi allerlei snollen per regeringsvliegtuig naar zijn landgoed laat vliegen. Onze roversfamilie doet niet anders. De koopzieke Maxima vliegt af en aan naar Milaan, New York enz. Laatst heeft ze bij Sotheby's voor 54.000 euro aan juwelen gekocht van UW geld. Werkt u vooral rustig verder, betaal op tijd uw belasting want deze graaiers hebben NOOIT genoeg, ook al schatten Amerikaanse bronnen het familie-kapitaal op 10 miljard euro. Allemaal geroofd, gestolen en gejat.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Geachte Heer ! Hoe komt U toch aan deze baarlijke nonsens ? Ik, als Hoofd accountant van HKH, kan U mededelen dat zij slechts 8,9 miljard aan bezittingen heeft... Overdrijven is dus ook een vak kennelijk. Maar gaat U vooral door met deze laster. Wij van de Oranjeklanten weten U te vinden !

2:22 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Kijk zo gaat dat dus met oranjeklanten...bedreigingen en des-informatie. Ik zou de boekhouding toch maar een beetje nauwkeuriger nakijken, meneer de hoofdaccountant, of u moet wat in eigen zak hebben gestoken. Bij dat roversnest is alles mogelijk.

7:59 a.m.  

Een reactie posten

<< Home